Flyttebyrå Oslo

Vi holder til i bydel Søndre Nordstrand i Oslo og dekker hele Oslo, Akershus og Arendal med flyttetjenester for private og bedrifter.

Det anbefales at vårt skjema nedenunder blir utfylt slik at vi får gitt et riktig pristilbud. Du vil få et svar innen kort tid fra Flyttebyrå Søndre Nordstrand, Oslo. Flytteprisene er timebasert på lokal flytting i Søndre Nordstrand og Oslo. Vi tilbyr flytting, pakking, lagring, montering, flyttevask og salg av pakkematerialer. Vi kjører ukentlige turer fra Oslo til Arendal. Ta kontakt for en flytteprat, ring 47732031

Flyttebyrå Søndre Nordstrand
Flyttebyrå Søndre Nordstrand

Bydel Nordstrand er en administrativ bydel i Oslo. Den har 51 294 innbyggere og et areal på 16,9 km². Bydelen som den er i dag, ble til da en ved bydelsreformen i 2004 slo sammen de tidligere bydelene Nordstrand, Lambertseter og Ekeberg-Bekkelaget.

Flyttebil Oslo

Hvilke typer flyttebiler har vi og hvordan kan du selv gjøre flyttingen mer effektiv?

Flyttebilene innen Oslo er 6 Meter lang og 3,4 M høy. Flyttebilene har lukket skap og løftelem som stikker ut bak 1,5 M For parkering til flyttebilene er det behov for minst 2 parkeringsplasser. Flyttebilene våres er perfekte for tette boligstrøk og kommer fram overalt, spesielt på vinters tid. Flytteoppdrag til Arendal og omegn har vi en større flyttebil som er 12 M lang og 4 M høy.

Parkering og adkomst med flyttebil

For parkering til flyttebilene er det behov for minst 2 parkeringsplasser. Fint om det kan klargjøres parkering før flyttebilen kommer, (f. eks sett ut 2 stk paller med en planke imellom. Skriv et notat at "Flyttebil ventes med dato og klokkeslett). Heng også opp beskjed til opplysning på inngangsdører i boretslag slik bade heis og trapper vil bli ledig. Husk å gi beskjed til eventuelt vaktmester eller styret at flyttebilen vil ta mesteparten av plassen ved inngangspartiet.

FLYTTETIPS OSLO

Pakking gjerne ned alt på en forsvarlig måte og merk flytteeskene med "glass" og "forsiktig". Husk at hvis flyttelasset ikke er pakket ordentlig må det brukes ekstra og unødvendig tid på til å pakke ned bedre. Alle Våres flyttebiler er utstyrt med flyttetepper til å dekke over utsatte plasser. 

Møbler, tinger, flytteesker, poser m.m.

Vi vil gjerne begynne med noen store tinger som sofa, kommoder, bord, o.l. for så å bygge i høyden inne i flyttebilen. Esker med "glass" og "forsiktig blir plassert på toppen. Husk at flytteeskene må være fylt helt opp. Bruk gjerne en pute helt øverst i flytteeskene. Ikke fyll inngangspartiet med esker, poser og tinger. Ha plass, "albuerom" i boligen slik at flyttingen går smidig unna på flyttedagen. Nordstrand Flyttebyrå er klar til å hjelpe deg!

Flyttebyrå Oslo

(+47) 47732031