Flyttebyrå Arendal | Flytting Arendal | Nordstrand1.no

Flyttebyrå Arendal
Flyttebyrå Arendal

Flyttebyrå i Arendal og Oslo. Vi dekker hele Agder, Vestfold, Buskerud, Akershus og Oslo fylke med flyttetjenester for private og bedrifter.

Det anbefales at vårt skjema nedenunder blir utfylt slik at vi får gitt et riktig pristilbud. Du vil få et svar innen kort tid. Flytteprisene er timebasert på lokal flytting og det gies faste priser på nasjonale og internasjonale flytteoppdrag. Vi tilbyr flytting, pakking, lagring, flyttevask, m.m. Ta kontakt for en flytteprat, ring 47732031


Hvilke typer flyttebiler har vi og hvordan kan du selv gjøre flyttingen mer effektiv?

Flyttebilene innen Arendal og Agder er 6 Meter lang og 3,4 M høy. Flyttebilene har lukket skap og løftelem som stikker ut bak 1,5 M For parkering til flyttebilene er det behov for minst 2 parkeringsplasser. Flyttebilene våres er perfekte for tette boligstrøk og kommer fram overalt, spesielt på vinters tid. Flytteoppdrag fra Oslo til Arendal og omegn har vi en større flyttebil som er 12 M lang og 4 M høy.

Parkering og adkomst med flyttebil

For parkering til flyttebilene er det behov for minst 2 parkeringsplasser. Fint om det kan klargjøres parkering før flyttebilen kommer, (f. eks sett ut 2 stk paller med en planke imellom. Skriv et notat at "Flyttebil ventes med dato og klokkeslett). Heng også opp beskjed til opplysning på inngangsdører i boretslag slik bade heis og trapper vil bli ledig. Husk å gi beskjed til eventuelt vaktmester eller styret at flyttebilen vil ta mesteparten av plassen ved inngangspartiet.

Flyttebyrå Arendal

Klevgaten 3 Arendal

(+47) 477 32031